Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, 13. Çalışma Meclisi’nde konuştu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, 13. Çalışma Meclisi’nde konuştu

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılması ile birlikte Derince Eğitim ve Araştırma, Kocaeli Devlet ve Seka Devlet hastanelerindeki birçok doktor yeni kurumlarda görevlendirildi. Bu nedenle Şehir Hastanesi'nin yükü çok fazla. Doktor sayısı da az olunca, birçok hasta randevu için haftalarca beklemek zorunda. Tanıdığı olan vatandaşlar, rica-minnet veya adeta torpille kendilerini ön sıraya aldırabiliyor. Ancak bu da doktorları canından bezdirmiş durumda. Önceki dönem Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Hüseyin Şaşkın da başka branşlara randevu için, üstelik gecenin bir yarısı arayanlara adeta isyan etti.

ŞAŞKIN: BU BİR SERZENİŞTİR

Sosyal medyadan bir açıklama yaparak duruma tepki gösteren Hüseyin Şaşkın şu ifadeleri kullandı: "Kıymetli dostlarım! Sosyal medyadan takip edenleriniz bilir ki yaklaşık 3 ay önce ciddi bir rahatsızlık geçirdim. Rabbime şükürler olsun ki iyileşme ve dinlenme süreci sonrası tekrar görevime başladım. Rahatsızlığımın başında bundan sonraki yaşamımda kendimi yormamak adına sosyal medyadan bir talepte bulunmuştum. Bu da kendi branşım dışında özellikle hastanedeki randevu ve diğer işlemlere artık bakmayacağımı belirtmeme rağmen hiçbir şey olmamışçasına ısrarla şahsımı tüm branşlara bir randevu veren ya da ayarlayan kişi olarak gören kişileredir bu serzenişim.  28 yıldır mümkün olduğunca bizlere ulaşan her kişiye ayırt etmeksizin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Bunu sadece Rabbimin rızasını gözeterek yaptım. Rabbim buna şahittir. Ancak ciddi rahatsızlığım sonrası tüm dostlardan samimi bir talepte bulunmama rağmen bunun hiçbir karşılığının olmadığını ne yazık ki yaşıyorum. 

BAŞKA BRANŞLAR İÇİN ARAMAYIN

Değerli ve kıymetli dostlarım! Çok merak ediyorum saat mefhumu olmaksızın gecenin her hangi bir saatinde hangi profesör doktoru Cildiye'ye, Kadın Doğum'a, Kurulu'na vs. randevu ayarlatmak için arıyorsunuz. Ben ısrarla dostları nazikçe uyarmama rağmen bir de hakaretvari sözler işitiyorum ve bu beni daha da üzüyor. Kıymetli dostlarım. Ben Kocaeli Şehir Hastanesi'nde çalışıyorum. İlimizdeki veya başka illerdeki hastanede çalışan hekim arkadaşlarımı ve yatan hastaları takip etmem, oralarda yatan hastalardan benim bilgi almam mümkün değil. Kalp ve Damar Cerrahisi branşı ile ilgili her türlü hastaya kapım sonuna kadar açıktır. Bu sitemimi anlayışla karşılamanızı isterim. Hastaneden randevular görselde paylaştığım gibi 182 MHRS sisteminden alınmaktadır. Teşekkür ediyorum..."(Kocaeli Fikir)

Editör: Ceren Yıldız