Galapagos Adaları'na tatile giden ABD'li hemşire denizde yüzerken köpek balığının saldırısına uğradı. Sağ bacağından ağır yaralanan hemşire, şans eseri kurtulurken, "Bana saldıran köpek balığını görmedim.Arkama döndüğümde, çok fazla kan olduğunu fark ettim" sözleriyle olay anını anlattı.

Ekvador'daki Galapagos Adaları'nda tüyler ürperten bir olay yaşandı. Tatilde olan Meksika asıllı ABD vatandaşı 42 yaşındaki Delia Yriarte, 4 Temmuz günü denizde köpek balığı saldırısına uğradı. Sağ bacağından ağır yaralanan Yriarte, kanlar içerisinde kaldı.

ŞANS ESERİ BACAĞINI KAYBETMEDİ

Çevredekilerin yardıma koştuğu talihsiz kadın botla karaya taşınıp ardından hastaneye kaldırılırken, o anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Hemen ameliyata alınan Yriarte şans eseri bacağını kaybetmedi.

"İLK BAŞTA NE OLDUĞUNU ANLAMADIM"

Olay anını anlatan Delia Yriarte, denizde yüzerken bir anda vücudunun uyuştuğunu, etrafındaki denizin kanıyla kırmızıya boyandığını fark ettiğini söyledi. Kendisine saldıran köpek balığını görmediğini belirten Yriarte, şu ifadeleri kullandı: "Sanki bir darbe almış gibi hissettim, bu yüzden başta ne olduğunu anlamadım. Arkama döndüğümde, çok fazla kan olduğunu fark ettim. Plaja geldiğimizde, zaten kendimi çok tükenmiş hissettim. Yaranın ne tür olduğunu biliyordum, derin olduğunu gördüm ve çok fazla kan kaybettiğimi biliyordum." Yriarte'yi ameliyat eden ekipten doktor Renato Pacheco, "Durumu stabil, bilinci açık, sağ bacağı üzerinde bir ameliyat geçirdi. Bacağını kaybetmedi. Hareket kabiliyetini de kaybetmedi" dedi.

İNGİLİZ İŞ İNSANI DA KÖPEK BALIĞININ SALDIRISINA UĞRAMIŞTI

2018 yılında da İngiliz iş insanı Andrew Newman, takımadanın Santa Fe Adası'ndan biraz uzakta 3.5 metre uzunluğunda bir köpekbalığı tarafından saldırıya uğramıştı. Newman, köpekbalığının kafasına GoPro kamerasıyla vurarak hayvanın çenesinden kurtulmayı başarmıştı.

Tesla, elektrikli araç fiyatlarında yeni indirimlere gitti Tesla, elektrikli araç fiyatlarında yeni indirimlere gitti
Editör: TE Bilisim