Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem!

Kastamonu'da yaşayan bir vatandaş, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde muayene olamayışına isyan etti. Hasta yakını Serkan Pehlivan isyanını; "Hastane kapılarına acil gidenler muayene olamadan tabuta mı giriyorlar?" sorusuyla dile getirdi.

kastamonugundemgazetesi.com muhabirlerinin hasta yakını Serkan Pehlivan'dan edindiği bilgiye göre Kastamonu Daday Çavuşlu köyünde tarım ve hayvancılıkla uğraşan Hüsnü Pehlivan, çalışma yaptığı esnada balyozu ayağına vurdu.

Ayağında şiddetli bir ağrı hisseden ve yere basmakta zorluk çeken Pehlivan, Daday Devlet Hastanesi'ne muayene olmaya gitti.

DADAY'DAKİ DOKTOR KIRIK TESPİT ETTİ

Daday Devlet Hastanesi'ndeki doktor Hüsnü Pehlivan'ın ayağında kırık tespit etti. Doktor Pehlivan'ın ortopedi servisinde muayene olması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Hüsnü Pehlivan ertesi gün Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti.

ÖNCE SEKRETER, SONRA DOKTOR, ARDINDAN ACİL

Hüsnü Pehlivan randevu alabilmek ve muayene olabilmek için sabah saat 6'da Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Sekreterler randevuların tamamının dolu olduğunu ve Hüsnü Pehlivan'a randevu veremeyeceklerini söyledi. Bunun üzerine Hüsnü Pehlivan doktorlara randevu etmeleri için ricacı olsa da doktorlar randevusuz hasta kabul edemeyeceklerini söylediler.

Pehlivan'dan alınan bilgiye göre, muayene olmak için bu kez acilin yolunu tutan Hüsnü Pehlivan için acil doktoru da ortopediye muayene olunması gerektiğini söyledi ancak doktorlar yine aynı gerekçeyle muayene etmediler.

PEHLİVAN SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ

Hasta Hüsnü Pehlivan'ın oğlu Serkan Pehlivan sosyal medya hesabından konuyla ilgili yorum yazdı. Pehlivan şu ifadeleri kullandı: "Burası Kastamonu Devlet Hastanesi. Sağlık hizmetleri güzel diye söyleniyor. Herkes tedavi olamadan gidiyor. Babamın ayağına balyoz geldi. Daday İlçe Devlet Hastanesi’nde muayene oldu. Ortopedi Polikliniği’ne sevki yapıldı. Sabah 6.30’dan 9’a kadar muayene olabilmek için bekledik. Ne yazık ki doktor beyler randevu olmayınca bırakın muayene olmayı ilgilenmediler bile."

"MUAYENE OLAMADAN TABUTA GİRİYORLAR"

Bu hizmetler nasıl oluyor? Hastane kapılarına acil gidenler muayene olamadan tabuta mı giriyorlar? Siyaset nerede? Sayın vekiller, halkın seçtiği siyasetçilerimiz bırakın evlenen çiftleri ziyaretleri, hastanede hastalar muayene olmadan tabuta giriyorlar. ( Yılmaz Acar Davut -Kastamonu Gündem Gazetsei) 

Editör: Ceren Yıldız