Olay dün akşam saat 21.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi'nde yaşandı.

İddiaya göre, Siverek Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görevli Rıdvan B., henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı Siverek Devlet Hastanesi'nde ebe olarak çalışan eşi Pınar B. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine henüz kim tarafından ateşlendiği tespit edilemeyen mermilerin isabet etmesi sonucu Pınar B. ve eşi Rıdvan B. yaralandı.

Siverek Devlet hastanesine kaldırılan yaralılardan Ebe Pınar B. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken ağır yaralanan eşi Rıdvan B. Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Polis tarafından yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda olayın aydınlatılabilmesi için Rıdvan B. ile birlikte Rıdvan B.nin ailesinden 6 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Siverek Adliyesi'ne sevk edilen 7 kişiden Rıdvan B. tutuklanarak cezaevine gönderildi, 6 kişi ise serbest bırakıldı.

İstanbul Valisi Gül, Genç Sağlık Sendikası heyetini kabul etti İstanbul Valisi Gül, Genç Sağlık Sendikası heyetini kabul etti

Pınar B.nin cenazesi ise Adıyaman'dan gelen ailesine teslim edildi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünden taziye mesaj

Şanlıurfa İl sağlık Müdürlüğü Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayatını kaybeden sağlık çalışanı Pınar B. için taziye mesajında bulundu.

Kaynak: rss