Bolu’da koronavirüs vakalarında korkutucu düzeyde artış devam ederken hastanelerdeki COVİD-19 servislerinde de yoğunluk yaşanıyor. Doktor, hemşire ve sağlık çalışanları COVİD-19 servislerinde zorlu koşullarda görev yapıyor. Uzman Doktor Ferda Aksel’de kızı Doktor Doğa Aksel ile birlikte COVİD-19 servisinde omuz omuza görev yapıyor. Anne kız üzerlerinde tulumla serviste yatan hastaları iyileştirmek için özveriyle görev yapıyorlar.

Genç doktor Doğa Aksel, annesiyle birlikte aynı serviste görev yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Anne doktor Ferda Aksel, “Öncelikle benim gibi doktor olan kızımla aynı hastanede görev yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. Kızımla birlikte dünyayı etkisi altına bu bulaşı hastalık için 24 saat görevimizin başındayız. Anne-kız hastalarımıza yardımcı olabilmek için elimizden ne geliyorsa onu yapıyoruz” dedi.

Annesiyle aynı hastanede görev yapan Dr. Doğa Aksel’de; “Annemle omuz omuza verdik, hastalarımızın sağlıklarına kavuşmaları için görevimizin başındayız. Annemin, meslektaşım olarak yanımda olması benim için mutluluk verici bir olay. Onun desteği, benim mesleğe olan ilgimi her geçen gün arttırıyor” açıklamasında bulundu.(Bolu Gündem)

Editör: TE Bilisim