Öğretmen olduğu ileri sürülen A.H.T ile ilgili Gaziantep Valiliğinden açıklama geldi. Valilikten yapılan açıklamada, A.H.T.’nin ücretli öğretmen olarak görev yaptığı, yaşanan oalyın ardından Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakıldığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevine son verildiği ifade edildi.    

Yanlış tedavi uygulayan diş hekimi ile hasta 150 fidan bağışı şartıyla uzlaştı Yanlış tedavi uygulayan diş hekimi ile hasta 150 fidan bağışı şartıyla uzlaştı

Gaziantep’te 7 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Kamile Berfin Çevik, A.H.T. isimli şahıs tarafından darp edilmesi oalyı ile ilgili Gaziantep Valiliğinden açıklama geldi. Açıklamada, ‘’İlimiz Şehitkamil ilçesinde 7 No’lu Aile Sağlığı Merkezinde A.H.T isimli şahsın Dr.Kamile Berfin ÇEVİK’e fiziksel şiddet uyguladığı gerekçesiyle emniyet güçlerimize şikayette bulunulmuştur.


Olayın ardından yapılan incelemede A.H.T isimli şahıs göz altına alınmıştır. Şahsın ücretli öğretmenlik yaptığı anlaşıldığından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından inceleme ve soruşturma süreci başlatılmış ve bugün itibarı ile görevine son verilmiştir. A.H.T isimli şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Valiliğimiz tarafından süreç titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur’’ ifadeleri yer aldı.

Kaynak: