AstraZeneca Kovid-19 aşılarıyla ilgili sonunda itirafta bulundu AstraZeneca Kovid-19 aşılarıyla ilgili sonunda itirafta bulundu

Sır olay, Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde yaşandı. Sağlık memuru Savaş Kazikoğlu ile doktor sevgilisi Türkan B., bulundukları binanın 2'nci kat balkonundan zemine çakıldı.
Düşen 2 kişiyi görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Ovacık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Savaş Kazikoğlu hayatını kaybederken, Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Türkan B.'nin vücudunda kırıklar vardı.

Tunceli’de sır ölüm! Doktor ve sevgilisi balkondan düştü: Evden çıkan haplar dikkat çekti!
EVDEN ÇIKAN HAPLAR DİKKAT ÇEKTİ

Ovacık Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında; olayın yaşandığı evde inceleme yapıldı. Fransız tipi balkon korkuluklarının kırıldığı tespit edilirken, evde yapılan aramada çok sayıda nörolojik hap ele geçirildi. Türkan B.'nin psikolojik tedavi gördüğü ve daha önce de intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.
İfadesi alınan Türkan B., "Savaş ile sevgiliydik. Akşam benim evimde buluştuk, alkol aldık. İlerleyen saatlerde alkolü fazla kaçırmışım. Savaş ile aramızda bir tartışma çıktı. Bir süre sonra salonun camını açarak balkona çıktım, aniden dengemi kaybettim ve düştüm. Sonra birinin daha yerde olduğunu gördüm. Savaş olduğunu fark ettim" dedi.

Tunceli’de sır ölüm! Doktor ve sevgilisi balkondan düştü: Evden çıkan haplar dikkat çekti!
GÖZALTI KARARI VERİLDİ

Tedavisi süren Türkan B. hakkında gözaltı kararı verilirken, hayatını kaybeden Savaş Kazikoğlu'nun ailesi de suç duyurusunda bulundu.
Olaya ilişkin Tunceli İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada da "İlimiz Ovacık İlçe Devlet Hastanesi'nde memur olarak görev yapan çalışma arkadaşımız Savaş Kazikoğlu Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiasına baş sağlığı dileriz" denildi.

Tunceli’de sır ölüm! Doktor ve sevgilisi balkondan düştü: Evden çıkan haplar dikkat çekti!

Editör: Sercan Yılmaz