Direk Reklam ile Şehirlerde Dijital Pazarlamanın Gücünü Keşfedin Direk Reklam ile Şehirlerde Dijital Pazarlamanın Gücünü Keşfedin

Hekimsen’in açıklamasında, şu ifadelere yer verildi: “Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde Sarı Alan’da hekim arkadaşımıza fiziksel şiddet uygulamaya cesaret eden sağlık teröristi aynı zamanda hastaların da hizmet almasını engellemiştir. Hekim ve sağlık çalışanlarının sağlıkta şiddete karşı uygulanabilir ve caydırıcı cezalara bir türlü imza atamayan Sn.@drfahrettinkoca’ya, ‘Hasta Memnuniyeti’ odaklı bir çözüm öneriyoruz.”

Açıklamada, şiddet uygulayan kişilere verilmesi gereken cezaların önemi vurgulanarak şu ifadeler kullanıldı: “Sağlıkta şiddet uygulayan kişiler, diğer hastaların muayene ve tedavi olmasını engellemektedir. Ayrıca şiddet uygulayan kişi ya da kişiler hasta veya hasta yakınlarına da zarar verme ihtimalleri yüksektir. Bu nedenle hastanelerde güvenliği ‘KOLLUK KUVVETLERİ’ sağlamalıdır. Ve sağlık teröristine belli bir süre SGK hak mahrumiyeti ile katalog suç olup olmadığına bakılmaksızın hapis cezası verilmelidir.”

Son olarak, yaşanan şiddet olayı sonrasında mağdur hekim arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Hekimsen, hukuk birimleriyle her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Kaynak: rss