Karabük Haber Gazetesi yazarı İsmail AKÇA'nın kaleminden,

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açık otoparkına ve çatısına GES kuruldu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açık otoparkına ve çatısına GES kuruldu

 

Karabük’te bir bürokrat sözüm ona kendi isteğiyle istifa etti,
Bal gibi ettirildi, hatta geç bile kalındı desek abartmış olmayız.
Karabük İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılan Ahmet Sarı çok sevdiğim, dürüstlüğüne inandığım ender bürokratlardan biri ama bu şehirde bu sistemde gidebileceği yer maalesef sınırlı.
İyi bir insan olmak, iyi bir yönetici olmak anlamına gelmediği gibi…
Bakıyoruz; Ahmet Sarı’nın istifasının ardından “acımasızca eleştirilere maruz kaldı, çok büyük kayıp” gibi yorumları görür olduk.
Daha dün gibi;
Başhekimler Nihat Yılmaz ve Erkan Andaç’ın Sağlık Bakanlığı tarafından sözleşmelerinin uzatılmayacağı haberlerinin ardından sosyal medyada kampanyalar düzenlenmişti. Sağlık İl Müdürü Ahmet Sarı gelen geçenin adeta hedef tahtası haline gelmişti. Dönemin siyasileri bile bombayı Ahmet Sarı’nın kucağında patlatmışlardı.
Ne oldu?
Ankara dedi ki; Siz misiniz böyle yapan alın başınıza çalın..!
Bakın Sağlık tavan yaptı, Eğitim Araştırmada, Safranbolu’da herşey yolunda. Vatandaşım hastaneye gittiği gün bütün işlemlerini takır takır yaptırıyor. Numarasını alıyor, Muayenesini oluyor, Röntgenini çektiriyor, Ultrasonunu Emarını o gün içinde yaptırıyor maşallah..!
Ne yazık ki; dün Nihatçı, Erkancı olan arkadaşlar bugün Ahmetçi oldu, yarın başka bir Erkan gelir Erkancı olurlar..!
Özellikle, AK Parti Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a kurumların yeniden yapılandırılması konusunda çok büyük görevler düşüyor.
Ahbap çavuş ilişkilerine kulak vermeden bölge için ve özellikle de bu şehir için en iyisi, en güzeli ne ise onu yapacağınıza inancım tamdır.
Değişim Sağlıktan başladı diğer kurumlarda devam edecek gibi görünüyor.

Editör: TE Bilisim