Hayatını kaybeden Karabük İl Ambulans Başhekimi Dr. Engin Ekmekci için Özel MEDİKAR Hastanesi önünde tören düzenlendi.

Törene, Ekmekci’nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Sağlık İl Müdürü Ahmet Sarı, AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, mesai arkadaşları katıldı. Ekmekci’nin mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamazken, Ekmekci için dua edildi.

İl Sağlık Müdürü Sarı, kendileri için çok hüzünlü bir bayram olduğunu belirtti. Engin Ekmekci’nin fedakar bir insan olduğunu ifade eden Sarı, “Ancak onun için gerçek manada bir bayram olacağına inanıyorum. İnşallah ahiret yurdunda sevgili babasıyla kucaklaşarak hakiki bir bayram yapacağını umut ediyorum, Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Doktor ve hemşireler gözaltına alınmıştı: 'SGK'yi dolandırma'nın detayları ortaya çıktı Doktor ve hemşireler gözaltına alınmıştı: 'SGK'yi dolandırma'nın detayları ortaya çıktı

Ekmekci’nin dün aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetmesi kentte büyük bir şoka neden olurken, Sarı sosyal medya adresinden Ekmekci’nin hayatını kaybetmesiyle ilgili paylaşımda bulunmuştu. Sarı, “Değerli mesai arkadaşım, 112 Başhekimimiz Dr. Engin Ekmekci bugün aniden aramızdan ayrıldı. Bayram öncesi mübarek arefe gününde içimize öyle bir kor düşürdü ki, tarifi imkansız… Bu ilde kendisini tanıyan tanımayan pek çok insan üzerinde hakkı bulunan kıymetli bir kardeşimizdi. Yaptığı fedakarlıkları anlatmaya kelimeler yetmez. Keşke bunları kendisine daha sık söyleyebilseydik ama güzel insanların kıymeti kaybedilince daha iyi anlaşılıyor. Rabbim kendisine rahmetiyle muamele etsin, mekanını cennet eylesin. Ailesine, sevenlerine ve tüm sağlık camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim