İlk olarak Mardin Valiliğini ziyaret edecek olan Bakan Fahrettin Koca burada Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'dan brifing aldıktan sonra bir basın açıklaması düzenleyecek.

Erdoğan ile Özel görüşmesinde tarih belli oldu Erdoğan ile Özel görüşmesinde tarih belli oldu

Tüm gün Mardin'de  zaman geçirecek olan Koca, sonrasında gerçekleştireceği Ak Parti İl Başkanlığında bilgilendirme sunumu etkinliğinde bulunacak. Bakan Koca ardından 3 Kademe Teşkilat Buluşması programında yer alacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Mardin'de gerçekleştireceği ziyeretinin cumaya denk gelmesi üzerine  Cuma namazını Mardin'de eda edecek.

Hastene ziyaretleri 

Fahrettin Koca, öğleden sonra yapacağı Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanlar ile buluşacak. Sağlık çalışanların ne gibi sorunların olduğuna ve sağlık hakkında konuşılacak türlü konulara değinecek.

Esnaf Ziyareti 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mardin'deki hastene ziyaretinden sonra yapacağı esnaf ziyareti ile  esnafın sorunlarını dinleyecek ve onlarla sohbet edecek.

Gençlik Buluşması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mardin'de gerçekleştireceği esnaf buluşmasından  sonra 'Gençlik Buluşması' programına katılacak.

Ardınadan İstanbul'a hareket etmek üzere yola çıkacak.

Editör: TE Bilisim