Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, gençlere yönelik vergisiz telefon konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır, gençlere yönelik verilen sözleri tutma niyetinde olduklarını ve konuyla ilgili değerlendirmelerin yapıldığını belirtti. Açıklamalarının ardından vergisiz telefonun çok kısa bir süre içinde açıklanabileceğini tahmin ettiğini ifade etti.

Bakan Kacır ayrıca, Türkiye'nin genç bir nüfusa sahip olduğunu ve gençlere verilen sözleri adım adım tutma gayreti içinde olduklarını vurguladı. Gençler için verilen sözlerin ertelenmeyeceğini, aksine bir an önce yerine getirilmesinin amaçlandığını belirtti.

Rusya ile yapılan işbirliği konusunda da konuşan Bakan Kacır, Rus iş insanlarının Türkiye'de önemli yatırımları bulunduğunu ve bu yatırımların devam edeceğini ifade etti. İki ülke arasında stratejik işbirlikleri için çalışmaların sürdüğünü ve savunma sanayi gibi alanlarda işbirliğinin artırılmasının hedeflendiğini söyledi.

Her kalemde tasarruf! Kamuda en acı reçete geliyor Her kalemde tasarruf! Kamuda en acı reçete geliyor

Bakan Kacır, Rusya'dan temin edilen hava savunma sistemleri konusunda da açıklamalarda bulunarak ilgili açıklamaların ilgililer tarafından yapılacağını belirtti.

Editör: TE Bilisim