50 yaşında olan, Pakistan'ın Ketta şehrinde yaşayan Sardar Jan Mohammad Khan Khilji, sahip olduğu çocuk ve eş sayısıyla herkesin ağzını açık bıraktı. Son olarak 60. çocuğunu kucağına alan Khan Khilji'nin toplamda 3 eşi var.

Üstelik Khilji, daha fazla eş ve daha fazla çocuk istediğini söylüyor. Dördüncü evliliği için çevresinden yardım isteyen Khilji, son doğan erkek çocuğuna, Haji Khushhal Khan adını verdi. 

Rekora koşan Khilji, yeni bir eş bulmak için "Bütün arkadaşlarımdan yardım istedim" dedi.

Ailesinin her bir üyesini aynı çatı altında görmekten bütük mutluluk duyacağını söyleyen çok eşli ve 60 çocuklu doktor, daha fazla kız çocuğu istediğini söyledi.

Yerel basında yer alan haberlere göre, doktorun 3 karısı da kendisi gibi daha fazla çocuk sahibi olmak istiyor.

ENFLASYONDAN YAKINDI

Pakistan'da artan enflasyon sebebiyle geçim sıkıntısı yaşadığını söyleyen doktor Khilji, "Şeker, yağ ve ekmek dahil her şeyin fiyatı arttı" diye de isyan etti.

Ailesiyle vakit geçirmeyi, gezmeyi sevdiğini söyleyen doktor, aile üyelerinin çokluğu nedeniyle istediği gibi seyahat edemediğini de söyledi ve devletten herkesi bir kez daha şaşırtan talebini dile getirdi.

Sardar Jan Mohammad Khan Khilji, "Devlet bana bir otobüs verirse tüm çocuklarımı Pakistan'da kolayca gezdirebilirim" dedi.

Kamuda araç tasfiyesi başlıyor Kamuda araç tasfiyesi başlıyor
Editör: TE Bilisim